Opvallend: doelwit van Club Brugge bakt er niets meer van

Opvallend: doelwit van Club Brugge bakt er niets meer van

Gepubliceerd: maandag 6 november 2017 om 12:30ma 06-11-2017 om 12:30

Club Brugge leek afgelopen zomer heel goed op weg om een extra flankspeler binnen te halen. José Luis Sinisterra moest onder meer Emmanuel Dennis en Anthony Limbombe het vuur aan de schenen leggen. Sinds zijn transfersoap gaat het echter niet goed met hem.

Sinisterra bleef wekenlang op hotel zitten in Brugge, in afwachting van een doorbraak in zijn dossier. Zijn Colombiaanse ploeg Once Caldas, tevens de ex-ploeg van José Izquierdo, rekende al niet meer op hem. De partijen raakten er financieel echter niet uit, waardoor Sinisterra uiteindelijk na de transferdeadline moest terugkeren naar zijn thuisland. Het missen van de Europa League-poules was een belangrijke factor.

Sinisterra moest dus noodgedwongen zijn seizoen verderzetten bij Once Caldas, maar weken zonder training hebben hem niet bepaald geholpen. Sinds zijn misgelopen transfer is hij nog maar vier keer mogen invallen. Hij liet geen enkele goal of assist meer optekenen. De vraag is dus of Club Brugge het nog de moeite vindt om een nieuwe poging de doen voor deze flankaanvaller.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws