Einde verhaal voor publiekslieveling Club? 'Past niet in de plannen van Leko'

Einde verhaal voor publiekslieveling Club? 'Past niet in de plannen van Leko'

Gepubliceerd: zondag 5 november 2017 om 07:00zo 05-11-2017 om 07:00

Club Brugge neemt het zondagavond op tegen Anderlecht in de topper van speeldag veertien. De Bruggelingen zoeken voor het eerst sinds 1998 naar competitiewinst in het Astridpark. Dat zal zonder Lior Refaelov gebeuren.

Eerder raakte al bekend dat Refaelov niet werd opgenomen in de selectie van Club Brugge voor de partij tegen paars-wit. De reden hiervoor is nog niet helemaal bekend. De Israëliër sukkelde met een blessure, maar zou wel fit genoeg geraakt zijn voor de topper. Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad melden dat Refaelov niet meer in de plannen van Leko past. De publiekslieveling van Blauw-Zwart wordt met andere woorden gepasseerd.

Leko lijkt Jordy Clasie, die net opnieuw fit is geraakt, te verkiezen bij Club. Refaelov kwam dit seizoen nog maar aan elf wedstrijden (voornamelijk invalbeurten) bij de Bruggelingen. Hij werd afgelopen zomer al in verband gebracht met een terugkeer naar Israël. Als er weinig aan zijn situatie verandert bij Club, is het niet onwaarschijnlijk dat die geruchten komende winter opnieuw opduiken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws