Barcelona voelt hete adem van Spaanse verrassing: opnieuw ruime zege

04-11-2017 14:47
1

Valencia blijft fantastisch presteren in de Primera Division. Zaterdag won de verrassende succesploeg opnieuw in Spanje: Leganes werd met 3-0 verslagen.

Valencia staat door de zevende overwinning op rij op één punt achterstand van koploper FC Barcelona, dat later op de dag nog in actie komt tegen Sevilla. Real Madrid staat op zeven punten achterstand. Ook tegen Leganes wist Valencia weer vaak het net te vinden. Door de drie goals staat de club nu op dertig treffers in elf competitieduels.

Daniel Parejo opende na veertien minuten de score voor Valencia tegen Leganes en Rodrigo, goed voor zeven goals in de laatste acht duels, maakte er twintig minuten voor tijd na een lastige periode voor Valencia 2-0 van. Uiteindelijk werd de eindstand op 3-0 bepaald door Santi Mina, die een strafschop benutte.