Neymars vertrek bij Barcelona was vergelijkbaar met die van mij

"Neymars vertrek bij Barcelona was vergelijkbaar met die van mij"

Gepubliceerd: zaterdag 4 november 2017 om 08:12za 04-11-2017 om 08:12

Ronaldo vergelijkt zijn vertrek bij FC Barcelona met die van Neymar. Volgens geruchten was de man van 222 miljoen ontevreden over het bestuur van de club en 'de echte Ronaldo' heeft datzelfde probleem gehad.

"Neymars vertrek bij Barcelona was vergelijkbaar met die van mij", zegt de inmiddels 41-jarige Ronaldo in gesprek met Veja. "Ik vertrok naar Internazionale toen de Italiaanse competitie een stuk sterker dan de Franse competitie op dit moment is. Ik heb geen details en weet niet wat er achter de onderhandelingen met Neymar zat. Misschien kwam het op gang door de problemen met het Barcelona-bestuur. Dat was ook het geval bij mij, maar toch zou ik opnieuw vertrekken."

Ronaldo vertelt ook dat hij het niet ziet zitten om in de toekomst een elftal onder zijn hoede te nemen. "Ik zoek een club waar ik teammanager ofzo kan worden. Zo'n ervaring wil ik. Ik sluit volledig uit dat ik ooit trainer word. Ik kan me niet voorstellen dat 25 spelers me iedere dag lastigvallen en alles doen om me in de maling te nemen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws