Oude bekende op weg naar Standard? Hij is einde contract, we zullen zien

Oude bekende op weg naar Standard? "Hij is einde contract, we zullen zien"

03-11-2017 09:15
1

Standard Luik is aan een opmars bezig in het klassement. De Rouches staan op een zucht van Play-Off 1. Vrijdagavond maken de Luikenaren de verplaatsing naar AA Gent. Om die ambitie kracht bij te zetten, zal Standard nog op zoek gaan naar versterking.

Paul-José Mpoku is onder Ricardo Sa Pinto stilaan weer naar zijn beste vorm aan het toegroeien. Samen met zijn ploegmaats wil hij maar wat graag het plaatsje bij de top zes afdwingen. Daarom hoopt de Congolees dat er extra versterkingen worden binnengehaald. Mpoku bood zowaar zelf een speler aan bij zijn club. Het gaat om John Bostock, ex-speler van Antwerp FC en OH Leuven.

"Ik heb hem aangeprezen bij Standard, omdat ik geloof dat hij een meerwaarde kan zijn. Hij is jong, kent de Belgische competitie en heeft een enorm potentieel. Hij is niet voor niets verkozen tot beste speler van de Ligue 2 in Frankrijk. Op het einde van dit seizoen is hij einde contract, we zullen wel zien wat er dan mogelijk is. Maar het is de club die beslist", aldus Mpoku in het Nieuwsblad.

Bostock kent de competitie en stond na zijn passage bij OH Leuven dichtbij enkele Belgische clubs. Toch koos de Engelsman voor een avontuur in Frankrijk. Afwachten dus of we hem binnenkort terug op onze velden zullen zien.