Opvallend gerucht uit Engeland: Mirallas mag hopen op legendarische manager

Opvallend gerucht uit Engeland: Mirallas mag hopen op legendarische manager

02-11-2017 11:35
2

Guus Hiddink keert mogelijk terug als manager in Engeland. Everton heeft de zeventigjarige Nederlander in het vizier als opvolger van Ronald Koeman.

Dat meldt The Mirror. Koeman werd vorige week ontslagen door Everton, dat meteen David Unsworth aanstelde als caretaker manager. Een succes is dat nog niet. Everton verloor beide wedstrijden onder Unsworth en de kritiek is niet van de poes. De clubleiding lijkt daardoor op zoek naar een nieuw gezicht en zet daarbij hoog in.

De belangrijkste kandidaat is op dit moment Sam Allardyce. Everton heeft al informeel gesproken met de werkloze Engelsman, die te boek staat als een expert in de strijd tegen degradatie. Daarnaast is er volgens The Mirror contact gelegd met Hiddink. De Achterhoeker werd 'uitgehoord' door Everton, maar het is niet bekend of hij openstaat voor de job.

Het is geen geheim dat Everton-eigenaar en -suikeroom Farhad Moshiri op zoek is naar een grote naam voor de vacature. Thomas Tuchel en Carlo Ancelotti werden in dat kader genoemd, maar het is vrijwel uitgesloten dat een manager van die buitencategorie tussentijds instapt op Goodison Park.