Martinez onthult: mogen Gent en Club Brugge hopen op Rode Duivel?

Martinez onthult: mogen Gent en Club Brugge hopen op Rode Duivel?

31-10-2017 19:00
2

Roberto Martinez heeft een moeilijke opdracht voor de boeg: hij moet een selectie van 23 spelers maken voor het WK in Rusland, maar scout naar eigen zeggen meer dan vijftig spelers. Ook in België ziet hij nog een paar interessante namen.

Zo hoeft Thomas Foket, die al twee caps heeft, nog geen kruis te maken over het WK. "Ik heb een zwak voor Foket, hij heeft zich bij AA Gent goed ontwikkeld. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de match tegen Tottenham van vorig seizoen: het is door zijn positiespel dat Gent open kon spelen. Zo'n soort speler wil je gewoon in je ploeg. Vooral ook omdat hij een match in de Jupiler Pro League op dezelfde manier speelt als zijn eerste interland tegen Nederland", klinkt het in Sport/Footmagazine.

Ook bij Club Brugge noemt Martinez nog twee spelers die hem interesseren. "Er is bijvoorbeeld Anthony Limbombe. Hij heeft zich heel goed aangepast aan zijn nieuwe positie. Hij heeft enorm veel energie en hij is heel goed op defensief gebied én een-tegen-een. Hans Vanaken is ook heel interessant, hij denkt snel en zijn eerste baltoets is altijd heel precies."