Sensatie uit Jupiler Pro League poseert trots met FIFA 18-fiche

Sensatie uit Jupiler Pro League poseert trots met FIFA 18-fiche

31-10-2017 11:18
3

Isaac Kiese Thelin is momenteel waarschijnlijk dé man in de Jupiler Pro League. De aanvaller van Waasland-Beveren zit in bloedvorm, wat resulteert in een karrenvracht aan doelpunten. Een bijzonder straffe week leverde hem zelfs een speciale vermelding op bij FIFA 18.

Het populaire videospel stelt elke week een elftal samen met de beste spelers vanover heel de wereld. Kiese Thelin viel net naast dat elftal, maar kreeg wel een eervolle vermelding. De Zweed, door RSC Anderlecht uitgeleend aan Waasland-Beveren, heeft namelijk een enorme upgrade gekregen wat betreft zijn capaciteiten op FIFA 18. Dat was een kiekje waard, vond hij zelf.

De aandacht is volledig begrijpelijk, want Kiese Thelin heeft er een geweldige week op zitten. Vijf keer deed hij de netten trillen in zeven dagen tijd. Vooral zijn vierklapper op het veld van Zulte Waregem maakte indruk. De boomlange aanvaller loopt momenteel één op één in de competitie: acht duels in het shirt van Waasland-Beveren leverden acht doelpunten op.