'Everton verrast: nieuwe trainer voor Mirallas is op komst'

'Everton verrast: nieuwe trainer voor Mirallas is op komst'

31-10-2017 08:15

Sean Dyche is een belangrijke kandidaat om de opvolger van Ronald Koeman te worden bij Everton. The Toffees zoeken waarschijnlijk in de komende 24 uur contact met de huidig manager van Burnley.

Dat melden bronnen aan het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports. Dyche maakt dit seizoen indruk met Burnley. De ploeg met de kleinste begroting van de Premier League staat op een verdienstelijke zevende plaats. Het staat in punten zelfs gelijk met nummer zes Liverpool. Dyche boekt op Turf Moor succes met een zeer behoudende speelstijl.

Toch ziet Everton in de 46-jarige Engelsman de ideale kandidaat om het stokje over te nemen van Koeman, die vorige week maandag werd ontslagen. Sindsdien gaat het nog niet veel beter. The Toffees verloren in de League Cup met 2-1 van Chelsea en in de Premier League met 2-0 van Leicester City. Mirallas en co. zijn daardoor afgezakt naar plek zestien.

Naast Dyche wordt ook Sam Allardyce genoemd op Goodison Park. De voormalig bondscoach van Engeland is bereid te luisteren naar een voorstel van Everton.