Vanhaezebrouck focust op Club Brugge, basisspelers krijgen rust in PSG

Vanhaezebrouck focust op Club Brugge, basisspelers krijgen rust in PSG

31-10-2017 07:00
15

Dinsdagavond gaat RSC Anderlecht op bezoek bij Paris Saint-Germain in het kader van de Champions League. In Parijs zal het een bijzonder lastige avond worden voor de Belgische landskampioen, al wil Hein Vanhaezebrouck niet weten van een afstraffing. Toch lijkt de coach van paars-wit opnieuw te gaan roteren. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck gaf al aan dat de partij tegen Club Brugge sowieso belangrijker is. Indien paars-wit de kloof met Club Brugge wil zien slinken, moet er best gewonnen worden van de competitieleider. Daarom gaat Vanhaezebrouck enkele jongens rust gunnen. Zo krijgt Frank Boeckx verrassend genoeg zijn plaats onder de lat terug, ten koste van Matz Sels.

Verder bestaat de kans dat ook Nicolae Stanciu of Alexandru Chipciu aan de partij start, ten nadele van Pieter Gerkens. Ook Lukasz Teodorczyk, Sven Kums en Sofiane Hanni zouden een extra dagje rust krijgen. Zelfs Ivan Obradovic zou volgens de krant kans maken op een basisplaats. Bang afwachten of Anderlecht met al die wissels iets kan presteren in Parijs.