Wordt bankzitter Vossen een probleem voor Club? 'Vond beslissing Leko toch vreemd'

Wordt bankzitter Vossen een probleem voor Club? 'Vond beslissing Leko toch vreemd'

29-10-2017 22:05
3

Jelle Vossen kon eindelijk nog eens een doelpunt achter zijn naam schrijven. De Limburger viel in voor Club Brugge en scoorde tegen STVV. Hij slaakte achteraf toch een zucht van opluchting.

"Dit penaltydoelpunt doet heel veel deugd", reageert hij op de officiële website van Club Brugge. "Als bankzitter moet je altijd klaar zijn wanneer je moet invallen en proberen om iets te tonen. Ik denk dat de invallers het vanmiddag op dat vlak goed gedaan hebben."

Basisplek
De spits lijkt zijn basisplek ook kwijtgeraakt te zijn. Dat zit hem toch enigszins dwars. "In de eerste vijf wedstrijden stond ik steeds in de basis en haalden we 15 op 15. Daarna verdween ik steevast naar de bank en dat vond ik op zijn minst een beetje vreemd."

Vossen hoopt Leko toch nog te kunnen overtuigen om hem meer speelminuten te geven. "Het komt er dan op aan om bij iedere invalbeurt het beste van jezelf te geven om zo de trainer zo vlug mogelijk van mening te doen veranderen."

"We zijn hier bij Club met vier goede spitsen waardoor het elke week knokken is voor die basisplaats, maar door de lengte van het seizoen ben ik ervan overtuigd dat ik zeker mijn kans nog zal krijgen", besluit hij.