Ploegmaat prijst De Bruyne helemaal de hemel in: ''Hij is onze pianist''

Ploegmaat prijst De Bruyne helemaal de hemel in: ''Hij is onze pianist''

27-10-2017 19:29
5

Kevin De Bruyne wordt momenteel door kenners, spelers en fans gezien als de beste speler in de Premier League. Benjamin Mendy, die pas sinds de zomer ploegmaat bij Manchester City is, raakte ook binnen no-time enorm onder de indruk van onze landgenoot.

De Franse international is de volgende die De Bruyne bewierookt. ''Tijdens de match tegen Stoke City bleef ik maar denken: Kevin is toch zo’n mooie voetballer'', schrijft bewonderaar Mendy in The Times. ''Ik noem hem onze pianist. Zijn vista, zijn intelligentie, zijn passing. Hij heeft alles. Zonder enige twijfel is hij een van de beste middenvelders in de wereld'', klinkt het vol lof.

Bernarndo Silva, net als De Bruyne een stylist van City, ziet KdB zelfs als al een bron van inspiratie. ''Net als Cristiano Ronaldo is Kevin iemand die het verschil maakt voor het team. Ze zijn een inspiratie. Cristiano scoort in elke wedstrijd en legt zo het spel open. Kevin doet hetzelfde met zijn passes en zijn assists. Voor mij is het een eer om met hen samen te spelen'', zei de Portugese middenvelder in de Engelse pers.