Onthuld: Hazard gaf opvallende top drie op voor Speler Van Het Jaar

Onthuld: Hazard gaf opvallende top drie op voor Speler Van Het Jaar

24-10-2017 11:30
2

Christiano Ronaldo is maandag opnieuw verkozen tot Speler Van Het Jaar, dat is al voor het tweede jaar op rij. Eden Hazard moest het stellen met amper één procent van de stemmen en zette zelf een ploegmaat op plaats één.

Hazard koos ervoor om N'Golo Kanté op te geven als beste speler. De verdedigende middenvelder staat op zijn lijstje hoger dan Cristiano Ronaldo én Lionel Messi, die plaatsen twee en drie hebben gekregen van de Rode Duivel. Dat meldt de site van FIFA.

Hazard heeft uiteindelijk wel 24 vermeldingen grekegen, maar stond slechts één keertje op het hoogste schavot. Bondscoach Roberto Martinez plaatste hem daar. De bondscoaches van Griekenland en Estland hebben hem dan weer op de tweede plaats gezet. Verder stond Hazard altijd derde, vaak na Ronaldo en Messi.

Nog dit: Ronaldo en Messi hebben natuurlijk niet voor elkaar gestemd. Ronaldo koos zelfs alleen maar voor ploegmaats. Ronaldo ging voor Modric, Ramos en Marcelo, terwijl Messi koos voor Suarez, Iniesta en de naar PSG vertrokken Neymar.