Patje Boem-Boem streng voor aanwinsten: Gewoon niet goed genoeg

Patje Boem-Boem streng voor aanwinsten: "Gewoon niet goed genoeg"

24-10-2017 10:38
2

Antwerp staat momenteel nog altijd op een plaats voor Play-Off 1, maar nog niet alle nieuwelingen komen al uit de verf. Patrick Goots wacht nog op de doorbraak van drie spelers. 

Goots beseft dat hij geduld moet hebben met enkele spelers. "Sommige nieuwelingen hebben duidelijk moeite met de aanpassing, maar die komt in de toekomst nog wel. Rodrigues bijvoorbeeld speelde al sterke wedstrijden, maar tegen Zulte Waregem en in Brugge was het gewoon niet goed genoeg. Toch bleef hij staan, zelfs na zo veel balverlies. Dat vond ik wel wat vreemd", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Ook aanvaller Joaquin Ardaiz komt nog niet uit de verf. "Er zijn nog wat spelers die zich nog moeten tonen, zoals zo'n Ardaiz. Velen hadden heel wat verwacht, maar het kwam er nog nauwelijks tot niet uit. Men was nochtans onder de indruk van zijn talent. Tja, een nieuw land, een nieuwe cultuur en taal, het zal niet simpel zijn voor sommigen. Maar misschien ontploft die Ardaiz op een dag nog.

Andere spelers doen dan weer nauwelijks mee. "Ik vraag me vooral af wanneer Bölöni Van Damme eens echt zal brengen. Ik hoop alvast snel. En dan zo'n Ghandri. Ik ken hem niet zo goed, maar hij speelde nog nauwelijks. Ze zeggen dat het een groot talent is, maar zo heb ik er vroeger nog veel zien passeren op de Bosuil. Maar Ghandri is niet de enige in de wachtkamer, dus ze zullen zich moeten bewijzen tegenover Bölöni, die aantoont dat hij geen cadeaus uitdeelt. Ik ben een nuchter man, dus best gewoon afwachten en nog wat geduld oefenen."