Extra troef voor bondscoach Martinez: Ze zijn me blijven opvolgen

Extra troef voor bondscoach Martinez: "Ze zijn me blijven opvolgen"

24-10-2017 09:25
1

Thomas Foket mag zich terug focussen op voetballen. De rechtsbuiten van AA Gent was enkele maanden buiten strijd door hartproblemen. De tweevoudig Rode Duivel mag bijna zijn rentree bij de A-ploeg vieren. Ook zijn plaatsje bij de nationale selectie geeft hij nog niet op.

Thomas Meunier is de onbetwiste nummer één op de rechtsachter bij de Rode Duivels. Na hem zijn er maar weing opties op die positie. Foket kan op die plaats uit de voeten én hij geeft aan dat ze hem steeds zijn blijven volgen. "Ik heb veel contact met Lieven Maesschalck, kinesist van de Rode Duivels. Ze zijn mijn dossier blijven opvolgen, dat wil toch zeggen dat Martinez iets in mij ziet", aldus Foket in Het Belang van Limburg.

Het vertrouwen bij Foket is dan ook bijzonder groot. Hij hoopt dan ook zo snel mogelijk zijn oude niveau te halen. "Ik ben misschien drie maanden weg geweest, maar als er nog een plaatsje is, da moet je rekening houden met mij." Met het WK zelf is de Brusselaar nog niet echt bezig. "Ik ben al blij met wat ik tot dusver heb mogen meemaken met de nationale ploeg."