'United-selectie niet blij: relatie tussen spelers en Mourinho staat onder druk'

'United-selectie niet blij: relatie tussen spelers en Mourinho staat onder druk'

24-10-2017 08:29

De spelers van Manchester United zijn niet blij met de uitbarsting van José Mourinho na de 2-1 nederlaag bij Huddersfield Town. De relatie van de manager met zijn selectie staat onder druk, schrijft The Daily Mirror.

Mourinho toonde zich zeer teleurgesteld over het verlies, waardoor de achterstand op koploper en stadgenoot Manchester City opliep tot vijf punten. De Portugees hekelde kort na de wedstrijd de instelling van zijn spelers, terwijl hij een dag later op het trainingsveld 'afstandelijk en koud' was.

Een deel van de United-selectie vindt dat Mourinho te ver is gegaan, zeker na zijn lofzang aan het adres van Paris Saint-Germain enkele dagen eerder. De flamboyante oefenmeester zei in Franse media dat het project in Parijs 'speciaal' en 'magisch' is, dat zijn zoon fan is van PSG en dat hij niet verwacht zijn loopbaan af te sluiten bij The Mancunians.

De coach van Romelu Lukaku en Marouane Fellaini moet de sluimerende onvrede in zijn spelersgroep zo snel mogelijk sussen. Dinsdagavond neemt United het in de League Cup op tegen Swansea City.