Anderlecht-huurling droomt van terugkeer: Natuurlijk heb ik nog een toekomst

  Anderlecht-huurling droomt van terugkeer: "Natuurlijk heb ik nog een toekomst"

  maandag 23 oktober 2017 om 23:02

  Isaac Kiese Thelin scoorde afgelopen weekend maar liefst vier doelpunten tegen Zulte Waregem. De huurling van Anderlecht heeft op z'n eentje ondertussen meer gescoord dan alle spitsen die wel mochten blijven in Brussel.

  Veel supporters riepen dan ook om de terugkeer van Thelin naar paars-wit. "Natuurlijk heb ik nog een toekomst bij Anderlecht. Ik ligt daar nog steeds onder contract, maar nu probeer ik mij volledig te focussen op Waasland-Beveren", vertelde Thelin aan Het Laatste Nieuws. "Dat ik al meer scoorde dan Teodorczyk en Harbaoui? Daar ben ik helemaal niet mee bezig."

  De Zweedse spits was gaf verder aan dat Philippe Clement een belangrijke factor is voor zijn goede vorm. "De coach is heel belangrijk voor mij. Hij wilde met heel graag naar hier halen. Sommige mensen vroegen zich af wat ik hier kwam doen, maar het is voor mij heel belangrijk om een coach te hebben die in mij gelooft en dat is hier het geval", besloot Thelin.

  Plaats een reactie

  azerty +1378
  dinsdag 24 oktober 2017 om 00:17
  Een huurling die terug naar zijn club wil keren... Zo speelt de moederclub met 12 tegen 10. Dit is pas competitievervalsing. Beter is" de verhuurde speler mag niet tegen zijn moederclub spelen".
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  dinsdag 24 oktober 2017 om 01:51
  Competitievervalsing: De ene match wel een videoref, de andere niet ! Huurlingen die teruggehaald worden! scheidsrechters die niet eens rood geven, bij natrappen! de hele KBVB zit vol competitievervalsing. Mensen die in het bestuur van een club zitten en teglijk op de voetbalbond een functie hebben, daar zijn ook reukjes aan!
  Vind ik leuk
  SirMaxime +342
  dinsdag 24 oktober 2017 om 12:29
  Hypocrisie op en top, een boer dat hier begint over competitievervalsing
  Vind ik leuk
  dinsdag 24 oktober 2017 om 12:10
  Voor je zulke artikelen post, toch best eens nalezen op fouten, amai.

  On-topic: Leuk dat Thelin daar kansen krijgt, en grijpt, hopelijk kan hij het volhouden!
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  maandag 6 november 2017 om 00:45
  Ben niet van Brugge, dus geen boer! Ben een echte Genkie !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht-huurling droomt van terugkeer: "Natuurlijk heb ik nog een toekomst"