Rode Duivel maakt zich onmogelijk: 'Ploegmaats zijn het kotsbeu'

Rode Duivel maakt zich onmogelijk: 'Ploegmaats zijn het kotsbeu'

23-10-2017 20:30

De Spaanse sportkrant AS komt met een opvallend verhaal op de proppen. Kennelijk zit de mot erin bij Atletico Madrid, waar vooral Yannick Carrasco zich de woede van zijn ploegmaats op de hals haalt. Zijn egoïstische gedrag gaat te ver.

Afgelopen weekend zat Carrasco niet in de kern bij Atletico, en dat heeft volgens AS niets te maken met een blessure. Atletico beweert dat Carrasco problemen heeft aan de knie, maar het zou eerder gaan om een disciplinaire maatregel.

In de Champions League-wedstrijd tegen Qarabag moest Carrasco er al na 71 minuten af, dat bij een 0-0. Zijn ploegmaats maanden hem aan om snel naar de kant te gaan, maar Carrasco wandelde naar de zijlijn. Het maakte hem niet populair bij de medemaats én de fans.

Enkele weken geleden zou Carrasco ook al een confrontatie hebben gehad met aanvoerder Gabi, die het beu was dat hij zo vaak voor eigen succes gaat. Trainer Diego Simeone probeert het brandje in de media te blussen door te zeggen dat de ontgoocheling van Carraso normaal was.