Miraculeus herstel van Foket, maar verdediger moet nog even wachten

  Miraculeus herstel van Foket, maar verdediger moet nog even wachten

  maandag 23 oktober 2017 om 18:17

  Thomas Foket was er afgelopen weekend opnieuw bij in de selectie voor AA Gent. Wedstrijdminuten zaten er nog niet in. Daar moet hij nog even op wachten. Al zal dat mogelijk niet al te lang meer zijn.

  De verdediger kijkt alleszins enorm uit naar zijn eerste minuten. "Het is spannend, mijn echte terugkeer bij de A-ploeg komt dichterbij", citeert Het Nieuwsblad een enthousiaste Foket. "Maar ik wil niets overhaasten. Ik kom pas terug als ik mij honderd procent voel. Als dat niet het geval is, kan ik beter niet starten. Het zit in mijn spel om veel te lopen en veel energie te verbruiken."

  De eerste ploeg komt nog iets te vroeg. Maandagavond speelt hij alvast mee met de beloften van Gent. Ik voel dat het niet lang meer zal duren voor ik daar helemaal toe in staat zal zijn. Vanavond speel ik nog eens negentig minuten mee met de beloften. In mijn eerste match bij de beloften had ik het conditioneel nog moeilijk, vorige keer ging het al veel beter. Ik heb geduld, ik heb tijd. Aanvankelijk was de prognose dat ik zes maanden naast het veld zou staan, nu ben ik al terug na drie maanden", aldus een blije Foket.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Miraculeus herstel van Foket, maar verdediger moet nog even wachten