KNAP! De Club Brugge-familie gaat onfortuinlijke fan handje helpen

KNAP! De Club Brugge-familie gaat onfortuinlijke fan handje helpen

23-10-2017 17:43
4


Ondertussen kent iedereen het verhaal van Peter Depover. Na Club Brugge – Antwerp vonden enkele hooligans het nodig om zijn busje/driewieler in brand te steken. Nu is er een initiatief gestart om de man uit de nood te helpen.

'Helaas kwam het twee uur na de wedstrijd toch nog tot ongeregeldheden. Onverlaten veroorzaakten schade in de Gistelse Steenweg en vernielden daarbij ook het rode autootje van rolstoelgebruiker Peter Depover. amen met de Clubfans zet Club een crowdfunding actie op Peter een hart de riem steken', laat Club Brugge weten.

Depover is blij dat hij steun krijgt. "Ook al waren de schuldigen geen Clubfans, ik heb onmiddellijk heel veel steun gevoeld vanuit de Club-familie. In Sint-Andries ben ik gekend door m’n busje, het is fantastisch dat ik nu niet vergeten wordt door Club en zijn fans. Ik zal mijn zaak verder kunnen zetten en mobiel kunnen blijven, misschien wel in een blauw-zwart busje!"

De eerste grote steun is er al. Vespa Shop Xclusive Bike uit Torhout, die ook de originele Piaggio van Peter leverde, doet zijn duit in het zakje en geeft maar liefst 18.91% korting! Het doel is om de overige 4000 euro in te zamelen voor een nieuw wagentje! Supporters die Peter willen steunen kunnen hun bijdrage storten op BE16 280 0473300 74 met vermelding Peter Depover! #youllneverdrivealone