Reminder voor Martinez: Ik hoor bij de spelers die vechten voor een plaatsje

  Reminder voor Martinez: "Ik hoor bij de spelers die vechten voor een plaatsje"

  maandag 23 oktober 2017 om 16:00

  In de Premier League vallen er wekelijks landgenoten op. Denken we maar aan Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku. Toch loopt niet elke landgenoot in de picture. Christian Kabasele glipt wat door de mazen van het net. De verdediger zelf denkt wel nog aan de Rode Duivels.

  Bij Watford is Kabasele dit jaar een basisklant. Vorig seizoen was de voormalig speler van KRC Genk nog een invaller, maar dit seizoen begon hij in de Premier Leagua al aan zeven matchen.

  "Ik weet niet of mijn status veranderd is. Onze aanvoerder Troy Deeney heeft bijvoorbeeld al meer op de bank gezeten dan op het veld gestaan, dus ik denk niet dat ik een bevoorrechte status heb. Ik probeer gewoon de beste te zijn zodat de trainer me opstelt", aldus Kabasele bij de RTBF.

  Opmerken
  Indien Roberto Martinez nog een verdediger zoekt, mag hij altijd de 26-jarige Kabasele bellen. "Ik weet dat het WK er op het einde van het seizoen aankomt. Ik hoor bij de spelers die vechten voor een plaatsje. Ik doe mijn best om me te laten opmerken. Maar ik heb het eerder al gezegd: eerst moet ik goed presteren bij mijn club, daarna komt de nationale ploeg wel."

  Poll

  Moet Kabasele mee naar het WK?

  (159 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Reminder voor Martinez: "Ik hoor bij de spelers die vechten voor een plaatsje"