OFFICIEEL: Everton zwiert Koeman buiten na dramatische seizoensstart

  OFFICIEEL: Everton zwiert Koeman buiten na dramatische seizoensstart

  maandag 23 oktober 2017 om 14:38

  Ronald Koeman is vertrokken als manager van Everton. Dat meldt de Premier League-club maandag via de officiële kanalen. De tegenvallende seizoenstart kost hem de kop.

  Everton laat maandagmiddag in een officieel statement weten dat Koeman Goodison Park met onmiddellijke ingang heeft verlaten. Onder leiding van de Nederlandse manager is de club uit Liverpool afgezakt naar de degradatiezone van de Premier League. De 2-5 nederlaag tegen Arsenal is de druppel.

  Koeman stond uiteindeljk zestien maanden aan het roer bij Everton. Vorig seizoen leidde hij The Toffees naar de zevende plek in Engeland, waarna in de zomer 160 miljoen euro in de selectie werd gepompt. Het vertrek van Romelu Lukuka werd echter slecht opgevangen. Bovendien rendeerden de aanwinsten niet en daar wordt Koeman verantwoordelijk voor gehouden. Kevin Mirallas krijgt dus snel te maken met een nieuwe coach.

  Plaats een reactie

  SD +8610
  maandag 23 oktober 2017 om 15:06
  Nochtans was sit een eerder bescheiden Hollander; maar die kon het misschien ook heel goed uitleggen en geen oplossingen vinden
  Vind ik leuk
  maandag 23 oktober 2017 om 15:22
  Tja als je voor 150m aan spelers haalt en je staat 18de kan je dit geen verassing noemen. Lukaku wordt hard gemist
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Everton zwiert Koeman buiten na dramatische seizoensstart