Vormer ziet opmerkelijke titelconcurrent: Op gelijke hoogte met Anderlecht

Vormer ziet opmerkelijke titelconcurrent: "Op gelijke hoogte met Anderlecht"

23-10-2017 10:12
8

Ruud Vormer mocht zondag opnieuw vieren, tegen Antwerp pakte Club Brugge zijn tiende zege op elf wedstrijden. Bovendien ging Anderlecht later de boot in tegen Racing Genk. Vormer volgt de concurrentie op de voet.

Bij Sports Late Night geeft hij aan dat de nederlaag van Anderlecht zeker ook voor hem leuk is. "Wat ik denk als ik zie dat ze bij Anderlecht maar geen lijn in hun spel krijgen? Ja, lekker. Daar ben ik eerlijk in. Ze zijn natuurlijk net als ons titelkandidaat. Dus daar ben ik wel blij mee", verklaart hij.

Meer nog: Vormer weet niet of Anderlecht de grootste titelconcurrent aan. "Charleroi vind ik ook goed. Dat is een hechte groep en een vechtersteam. Misschien plaats ik hen zelfs op dezelfde hoogte als Anderlecht voor de titelstrijd, omdat ze collectief zo sterk zijn. En Anderlecht is dat op dit moment wat minder in mijn ogen."

Over zijn match tegen Antwerp is Vormer niet helemaal tevreden. "Degelijk, niets bijzonder. Ik heb mijn ding gedaan, maar meer ook niet. Je kan niet altijd vlammen. Ik probeer altijd heel goed te zijn, maar soms is dat lastig. We kregen heel weinig ruimte."