'Anderlecht-jongens' doen het bij Waasland-Beveren: Niet verrast

'Anderlecht-jongens' doen het bij Waasland-Beveren: "Niet verrast"

23-10-2017 08:54
7

Waasland-Beveren kon zondagavond overtuigen met een knappe 2-5 overwinning tegen Zulte Waregem. De Waaslanders moeten daarvoor onder andere Isaac Kiese Thelin en Davy Roef bedanken. Het Anderlecht-duo imponeert bij de ploeg van Philippe Clement.

Thelin speelde een schitterende wedstrijd en was goed voor maar liefst vier doelpunt. "Ik ben niet verbaasd", reageerde Clement bij Het Laatste Nieuws. "Want net hierom hebben we hem gehaald. Isaac viel ons op om zijn werkkracht en mentaliteit."

"We herbekeken nog wat wedstrijden van hem bij Malmö en waren helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij is een jongen met een goede mentaliteit, waar uiteraard ook nog werkpunten aan zijn. Waasland-Beveren kan geen transfers doen van 'afgewerkte' jongens."

"We proberen spelers te vinden met het potentieel om beter te worden en stappen te zetten. Isaac is er daar één van. Jonge gasten met een groot groeipotentieel", aldus Clement. Naast Thelin kon ook die andere Anderlecht-huurling overtuigen. "Davy Roef was ook positief", besluit hij.