Bölöni probeerde scheidsrechter te beïnvloeden: Ik moest wel

  Bölöni probeerde scheidsrechter te beïnvloeden: "Ik moest wel"

  maandag 23 oktober 2017 om 08:36

  Er werd niet alleen strijd op het veld geleverd in Club Brugge - Antwerp, maar ook aan de zijlijn. Laszlo Bölöni coachte bijzonder actief mee, misschien iets té. De Roemeen zag zich echter genoodzaakt om zich te laten zien en horen.

  De veteraan verloor meermaals zijn kalmte langs de zijlijn. Het potje kookte over, de grens- en scheidsrechters kregen het hard te verduren. Bölöni keerde er achteraf nog even op terug. "Er stond veel druk op deze wedstrijd. We zagen af in de eerste helft. Ook de scheidsrechter had moeite met de druk", citeert Het Laatste Nieuws de coach.

  "Je kan op twee manieren fluiten. Zoals hij in de eerste helft deed en zoals hij zich herpakte na rust. Jammer genoeg moest ik met hem in conflict gaan om hem zover te krijgen", aldus Bölöni. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Antwerp ook meer in de wedstrijd. "Misschien bekocht Brugge zich de inspanningen van in de eerste helft."

  "Ofwel had het ermee te maken dat wij meer risico's namen. We herstelden het evenwicht en konden aanspraak maken op een gelijkspel. Daarom feliciteer ik niet alleen Brugge, maar mijn spelers evenzeer", besloot de coach.

  Plaats een reactie

  Elise +435
  maandag 23 oktober 2017 om 09:03
  Een schitterende coach die het uiterste uit een spelersgroep kan halen!
  Vind ik leuk
  maandag 23 oktober 2017 om 13:09
  Niet een coach die mijn type voetbal speelt met een verouderde kijk op het spel. Sinds standard toch nergens meer succesvol,al meer dan 7j geleden.
  Vind ik leuk
  maandag 23 oktober 2017 om 22:26
  En wat deed Brugge dan in het laatste kwart van de wedstrijd ...?
  Vind ik leuk
  maandag 23 oktober 2017 om 23:40
  Proberen geen blessures meer te krijgen na 75 min WEL aanvallend proberen te spelen. Elk z'n keuze maar als mijn ploeg maar het laatste kwart in actie schiet zou ik me bekocht voelen. Zeker als ik 3e zou staan !
  Vind ik leuk
  Na +114
  maandag 23 oktober 2017 om 17:03
  Speelt voetbal zoals ingevoerd in de jaren 70 door Ivic, met zen allen achter de bal en mijn aanvaller is mijn eerste verdediger.
  Niet mijn interpretatie van spektakel.
  Hij haalt wel het maximum uit een speler.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws