Bölöni probeerde scheidsrechter te beïnvloeden: Ik moest wel

Bölöni probeerde scheidsrechter te beïnvloeden: "Ik moest wel"

23-10-2017 08:36
5

Er werd niet alleen strijd op het veld geleverd in Club Brugge - Antwerp, maar ook aan de zijlijn. Laszlo Bölöni coachte bijzonder actief mee, misschien iets té. De Roemeen zag zich echter genoodzaakt om zich te laten zien en horen.

De veteraan verloor meermaals zijn kalmte langs de zijlijn. Het potje kookte over, de grens- en scheidsrechters kregen het hard te verduren. Bölöni keerde er achteraf nog even op terug. "Er stond veel druk op deze wedstrijd. We zagen af in de eerste helft. Ook de scheidsrechter had moeite met de druk", citeert Het Laatste Nieuws de coach.

"Je kan op twee manieren fluiten. Zoals hij in de eerste helft deed en zoals hij zich herpakte na rust. Jammer genoeg moest ik met hem in conflict gaan om hem zover te krijgen", aldus Bölöni. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Antwerp ook meer in de wedstrijd. "Misschien bekocht Brugge zich de inspanningen van in de eerste helft."

"Ofwel had het ermee te maken dat wij meer risico's namen. We herstelden het evenwicht en konden aanspraak maken op een gelijkspel. Daarom feliciteer ik niet alleen Brugge, maar mijn spelers evenzeer", besloot de coach.