Thelin bedankt een iemand in het bijzonder: Hij stuwt me vooruit

  Thelin bedankt een iemand in het bijzonder: "Hij stuwt me vooruit"

  zondag 22 oktober 2017 om 22:48

  Waasland-Beveren ging zondagavond met 2-5 winnen op het veld van Zulte Waregem. Grote man bij de Waaslanders was Isaac Thelin. De Zweed scoorde vier keer aan de Gaverbeek.

  De van Anderlecht gehuurde Thelin was na de wedstrijd uiteraard erg trots op zijn doelpunten. "Het is de eerste keer dat ik op dit niveau vier doelpunten maak in een wedstrijd. Ik ben ontzettend hongerig. Ik wil altijd maar meer. Na eerste doelpunt wilde ik een tweede maken, na mijn tweede een derde, enzovoort", vertelde de Anderlecht-huurling aan Sporza.

  De Zweed wou na de wedstrijd ook een iemand in het bijzonder bedanken. "Ik krijg ontzettend veel vertrouwen van onze coach Philippe Clement. En dat stuwt me echt vooruit. Als ploeg hebben we het vandaag ook erg sterk gedaan. Als je hier vijf keer komt scoren mag je zeker niet klagen", aldus Thelin.

  Plaats een reactie

  Elise +390
  zondag 22 oktober 2017 om 23:49
  Terwijl ene Theo op spelers shot;shot Thelin ze in doel :)
  Vind ik leuk
  SirMaxime +342
  maandag 23 oktober 2017 om 00:55
  Voor elke 10 fouten van Teo een doelpunt van Thelin
  Vind ik leuk
  AzEz86 +6145
  maandag 23 oktober 2017 om 06:27
  Na 9 doelpunten dus eigenlijk verwonderlijk dat Teo nog geen rood geeft gehad...
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9264
  maandag 23 oktober 2017 om 07:15
  Ik lach me een breuk, afgekraakt tijdens moeilijke eenzame spits-momenten onder Weiler door alle supporters maar vooral schromelijk in de steek gelaten door Herman VH door te zeggen dat hij geen Anderlecht-materiaal is. En dat ongeveer een maand nadat hij definitief voor Anderlecht heeft getekend. Kon echt verdragen dat hij topschutter werd...Go Thelin
  Vind ik leuk
  maandag 23 oktober 2017 om 08:21
  Herman mag zich idd kapot schamen na die uitspraak! Echt wel goeie spits als hij steun krijgt van de flanken , was bij Anderlecht totaal niet het geval, kreeg daar een ondankbare rol
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9264
  maandag 23 oktober 2017 om 08:25
  En of hij dan nog de spits is die Anderlecht zou nodig hebben, daar wil ik me niet eens over uitspreken. Maar het gebrek aan respect waarmee HVH over zijn werknemers sprak was inderdaad voor mij persoonlijk het dieptepunt van het seizoen!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Thelin bedankt een iemand in het bijzonder: "Hij stuwt me vooruit"