Vanhaezebrouck over kantelmoment: 'Die kans had er altijd in gemoeten'

  Vanhaezebrouck over kantelmoment: 'Die kans had er altijd in gemoeten'

  zondag 22 oktober 2017 om 20:52

  Hein Vanhaezebrouck heeft in zijn tweede competitiematch bij Anderlecht meteen zijn eerste nederlaag moeten slikken. Paars-wit thuis met 0-1 onderuit tegen KRC Genk, al kon de wereld er helemaal anders uitzien, want de thuisploeg kreeg ook een paar kansen.

  "We kregen nog een heel grote kans vanop twee meter", vertelde Vanhaezebrouck na de wedstrijd aan Sporza. "Die had er altijd in gemoeten en dan heb je nog zeven minuten om voor de overwinning te gaan, maar het mocht niet zijn. Er was veel tactisch schuifwerk aan beide kanten en heel weinig kansen. Er was ook niet echt een ploeg die overwicht had, zeker niet in de eerste helft."

  "Tijdens de rust hebben we geprobeerd om wat bij te sturen en we kwamen heel goed uit de kleedkamer. Jammer genoeg scoren we dan niet na die schitterende actie, anders waren we vertrokken voor de drie punten. Wie hier op voorsprong kwam, had veel kans om te winnen. Zij scoren heel snel daarna. Dan moesten we achtervolgen en hebben we iets te weinig kwaliteit gebracht."

  Vanhaezebrouck heeft dus nog een hoop werk om Anderlecht weer op het goede spoor te krijgen. "Ik heb nog altijd goede dingen gezien, maar het is natuurlijk een spijtig resultaat. We hoopten toch om die goede reeks voort te zetten. We moeten dit nu heel snel verteren en de focus leggen op de volgende wedstrijd", besloot de trainer van Anderlecht.

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +1563
  zondag 22 oktober 2017 om 21:29
  Als ik u hoor mr vhb u zou ze goed kunnen binnen praten die gauls en de ref die was zeker u vriend he
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  maandag 23 oktober 2017 om 05:21
  Hein praat over een kans die er altijd had in gemoetn en dat was dan het kantelmoment??? Ik denk eerder dat er 2 echte kantelmomenten waren in die match! en dat is 2 keer ferm geholpen door de scheids, eerst GEEN rood voor Hanni en daarna GEEN rood voor agressief natrappen van den Teo, anders was het met 9 tegen 11 !! KANTELMOMENT haha Hein toch.
  Vind ik leuk
  Boerken +6833
  maandag 23 oktober 2017 om 07:24
  Idd. En daarvoor was zeker geen videoref nodig en 10 herhalingen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck over kantelmoment: 'Die kans had er altijd in gemoeten'