Bölöni niet tevreden: De scheidsrechter was onder de indruk

Bölöni niet tevreden: ""De scheidsrechter was onder de indruk"

22-10-2017 17:41
8

Zondag kon Antwerp niet stunten tegen Club Brugge. In het Jan Breydelstadion verloor het met 1-0. Bij Sporza gaf Laszlo Bölöni achteraf zijn analyse. 

"Club was vooral in de eerste helft beter dan wij. Ze waren veel agressiever, ze hebben ons gedomineerd en waren steeds eerst op de bal. Wij maakten te veel technische fouten", was klonk het uit de mond van de trainer van Antwerp. 

"Misschien waren we onder de indruk van de tegenstander. De scheidsrechter leek ook wat onder de indruk in de eerste helft. Het is jammer dat hij geen evenwicht kon behouden. Ik denk dat hij onder de indruk was van het ongelofelijke publiek hier. Hij stond duidelijk onder druk."

Geen mooie wedstrijd
Bölöni begreep dat de fans wat op hun honger bleven zitten. "Het was geen mooie wedstrijd, maar wel een stevig gevecht. Er was aan beide kanten veel inzet en strijdlust. Beide ploegen verdienen felicitaties."

Volgende week speelt Antwerp tegen Standard, de voormalige ploeg van Bölöni. "Dat doet me niks. Ik heb een speciale band met het Luikse publiek door de weg die we samen afgelegd hebben in het kampioenschap en in Europa. Dat is alles."

Lees ook: Leko onder de indruk van Antwerp: 'Eén van de moeilijkste matchen dit seizoen'