E-sporter van Anderlecht maakt indruk tegen uitverkorene ... met Real Madrid

E-sporter van Anderlecht maakt indruk tegen uitverkorene ... met Real Madrid

22-10-2017 11:46
1

Het is een rage van het voorbije jaar: tegenwoordig pakt elke club met wat naam en faam uit met een e-sporter. Dat is een persoon die zijn ploeg vertegenwoordigt in confrontaties met het wereldberoemde FIFA-game. Bij RSC Anderlecht moeten ze wel nog wat sleutelen aan het concept ... 

De voorbije weken organiseerde Sporza een wedstrijd om de beste FIFA-speler te vinden. Die mocht het dan opnemen tegen Zakaria Bentato, de e-sporter van Anderlecht. Uiteindelijk was Jasza Brabants de gelukkige. Hij kreeg dus de kans om zich te meten met Bentato. Die laatste trok aan het langste eind in het onderlinge duel.

Op zich niets noemenswaardig, ware het niet dat Bentato een opvallende keuze maakte. De paars-witte vertegenwoordiger koos er immers niet voor om Jasza, die als team Bayern München had genomen, te bekampen met Anderlecht, maar opteerde doodleuk voor Real Madrid. "Ik hou van Anderlecht, maar het is een beetje moeilijk om met hen tegen Bayern te spelen", vertelde hij achteraf bij Sporza. Opmerkelijk.

No Poll