Anthuenis ziet maar één favoriet in Club-Antwerp: De cijfers spreken voor zich

Anthuenis ziet maar één favoriet in Club-Antwerp: "De cijfers spreken voor zich"

22-10-2017 11:25

Om 14u30 staan rivalen Club Brugge en Royal Antwerp FC voor het eerst in dertien jaar nog eens tegenover mekaar op een voetbalveld. Langs beide kanten zit er veel druk op de confrontatie, al kan er volgens Aimé Anthuenis maar één logische winnaar zijn.

"Club is in eigen huis de grote favoriet", windt de oud-bondscoach er geen doekjes om in De Zondag. "Antwerp zal al tevreden zijn met één punt. Hopelijk wordt er enkel strijd gevoerd op het terrein en niet naast het veld. Club voetbalt met veel vertrouwen en een gezonde portie agressiviteit. De cijfers spreken voor zich. Club beschikt bovendien over een ruime kern met veel kwalitatieve concurrentie. Dit alles garandeert succes".

Toch moet The Great Old niet meteen wanhopen. "Antwerp is aan een goed seizoen bezig. Oulare lijkt op het gepaste moment topfit en zal tegen zijn gewezen ploeg extra gemotiveerd zijn. Bölöni zal opnieuw een strakke defensieve organisatie neerzetten en hopen op snelle counters", probeert Anthuenis in het hoofd van de Roemeen te kijken. 

No Poll