Pochettino haalt uit naar 'knuffelende' Mourinho: Zoiets doe je niet

Pochettino haalt uit naar 'knuffelende' Mourinho: "Zoiets doe je niet"

22-10-2017 11:12

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft hard uitgehaald naar Manchester United-collega José Mourinho. De Portugees wilde Tottenham-middenvelder Eric Dier naar Old Trafford halen en benaderde Dier op een manier die volgens Pochettino niet door de beugel kan.

Het incident vond plaats in december 2016, nadat The Spurs met 1-0 hadden verloren op bezoek bij Manchester United. "José en ik waren net klaar met onze interviews en de spelers deden hun cooling down op het veld", aldus Pochettino in gesprek met The Daily Mail. "José wachtte Eric Dier op en begon met hem te lachen en te knuffelen. Misschien is dat normaal gedrag voor hem, maar hij bracht Eric er wel mee in verlegenheid. Zoiets doe je niet na een wedstrijd."

Pochettino heeft in een gesprek met het kamp-Dier duidelijk gemaakt dat hij niet blij was met het voorval. "Hij vertelde mij dat Manchester United interesse in hem had. Toen heb ik de situatie duidelijk aan hem uitgelegd. Ik zei: Jij gaat hier niet weg, want je hebt net je contract met vijf jaar verlengd, je bent een van de best betaalde spelers hier en je kan een van de beste centrale verdedigers in de Premier League worden."

No Poll