Antwerp-middenvelder vreest Club Brugge: Hebben het geluk aan hun kant

Antwerp-middenvelder vreest Club Brugge: "Hebben het geluk aan hun kant"

21-10-2017 23:21
1

Beide clubs hebben er dertien jaar op gewacht, maar zondag is het eindelijk opnieuw zover. Club Brugge en Royal Antwerp FC staan nog eens tegenover elkaar. Club Brugge is de grote favoriet om de partij te winnen, dat weet ook Antwerp-speler Stallone Limbombe.

De middenvelder van Antwerp gelooft niet echt in de kansen van zijn ploeg. "Ik hoop natuurlijk dat wij winnen. Of gelijkspelen. Maar ik vrees dat het moeilijk wordt", zegt hij.

"Niet omdat Club beter in vorm is, want wij zijn ook goed bezig, maar wel omdat ze dat tikkeltje geluk aan hun kant hebben...", vertelt Limbombe in Het Laatste Nieuws.

De Antwerpenaren zullen het zeker niet cadeau geven aan Club. De ambitie om dit seizoen op een mooie plek te eindigen is groot. "Stiekem denkt iedereen bij ons aan Play-Off 1", aldus Limbombe.

"Dat zie je ook aan de trainer. Ook al zegt hij dat het hem niet uitmaakt waar we staan, toch hamert hij er elke wedstrijd op dat we onze positie in het klassement moeten behouden. En dat we moeten strijden alsof het onze allerlaatste match is. Hij is ook een echte winnaar", besluit de middenvelder.