Svilar hard aangepakt: Er zullen twintig mensen liegen, zeker?

Svilar hard aangepakt: "Er zullen twintig mensen liegen, zeker?"

21-10-2017 20:15
8

Jan Boskamp is niet onder de indruk van Mile Svilar. Afgelopen week ging de piepjonge doelman van Benfica gruwelijk in de fout tijdens het Champions League-duel met Manchester United. Svilar liep na een vrije trap zélf met de bal over de lijn en zo bezorgde hij United een 0-1 zege in Portugal. 

"Svilar zal best een talent zijn. Benfica maakte hem niet voor niets deze week tegen Manchester United de jongste keeper ooit in de Champions League. Maar hij ging wel pijnlijk in de fout bij de 0-1. En dat was niet het enige. Ook bij lange ballen en het uitkomen zag hij er niet best uit", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg. 

Svilar vertrok met ruzie bij Anderlecht en zou ook de Rode Duivels de rug toekeren voor Servië. "Moet je je dan in allerlei bochten wringen om hem te behouden? Ik geloof Gert Verheyen wanneer hij zegt dat hij er alles aan heeft gedaan om hem te bereiken", stelt Boskamp.

"Ik zeg je, wanneer ik iemand tien keer opbel en hij reageert niet, stopt het voor mij ook. Dat vader Svilar alles ontkent, moet hij weten. Er zullen twintig mensen liegen zeker?"

 

No Poll