Club Brugge kan verder uitlopen, weer geen zege voor Charleroi

Club Brugge kan verder uitlopen, weer geen zege voor Charleroi

21-10-2017 19:45

Lokeren en Charleroi hebben de punten gedeeld op Daknam. De Ridder kon de score snel openen, maar Lokeren hield niet vol in de tweede helft.

Sporting Lokeren begon sterk aan de match en dat werd beloond. Söder bereikte met een beetje geluk De Ridder en die werkte simpel af. 1-0 na amper twee minuten. Charleroi kwam daarna opzetten en kreeg een mooie kans via Pollet, maar moest opletten voor snelle counters. Vooral Benchaib was een gesel voor de Henegouwse defensie. Lokeren haalde de rust met 1-0.

In de tweede helft probeerde Lokeren vooral de organisatie te houden, en dat leek aardig te lukken. Van kansen voor Charleroi was er nauwelijks sprake, tot er een knappe goal uit de lucht viel. Invaller Benavente gebruikte zijn snelle voetjes en krulde zijn schot heerlijk binnen. Charleroi bleef drukken, maar echt grote kansen kwamen er niet meer.

Met een puntje schiet geen van beide ploegen echt iets op. Charleroi blijft op deze manier wel sowieso tweede. Lokeren zit nog steeds in de buik van het klassement met een tiende plaats.