Malinovsky hekelt beleid van Racing Genk: Geen uitweg meer

  Malinovsky hekelt beleid van Racing Genk: "Geen uitweg meer"

  zaterdag 21 oktober 2017 om 19:00

  Ruslan Malinovsky is dit seizoen nog geen uitblinker bij Racing Genk, de Oekraïener lijkt maar niet los te komen. Hijzelf heeft daar een opmerkelijke verklaring voor.

  In La Capitale heeft hij openlijk kritiek op de samenstelling van de Genkse kern. "Na de zomer hebben we in onze kern veel minder opties op de flanken. Daarom spelen we nu veel meer door het midden."

  Malinovsky denkt dat Genk het vooral daarom moeilijk heeft om te scoren. "Voordien speelden we de tegenstander uit verband door het spel breed te houden, maar nu kan de tegenstander ons veel makkelijker stoppen door compact te spelen. We vinden op de flanken immers geen uitweg meer", klinkt het bij Malinovsky.

  Na de interlandbreak is Leandro Trossard wel terug fit. Misschien kan hij wel voor dat broodnodige flankenspel zorgen.

  Plaats een reactie

  THOR4ever +1458
  zaterdag 21 oktober 2017 om 19:47
  Dat het offensief minde goed gaat is een understatement. Niet alleen de flanken zijn minder goed, ook in punt gaat het alles behalve goed. Trossard kan een meerwaarde zijn, als hij het niveau van de 2de helft van vorig seizoen haalt. De Trossard van begin dit seizoen zal ook geen potten breken. Bang afwachten dus of Karelis tegen het einde van het jaar terug topniveau kan halen, en of de technische staf eindelijk inziet dat ze De Camargo door een gelijkaardig type hadden moeten vervangen. Ingvartsen is in ieder geval niet zo een type, en dus is er vooraan geen rustpunt. Niemand die goed is met de rug naar doel. de bal even kan bijhouden of de bal gewoon snoeihard in doel kopt.
  Vind ik leuk
  zondag 22 oktober 2017 om 01:50
  Maar het kan toch niet dat iedereen ineens zijn talent kwijt is ? Ingvartsen was vorig jaar ook topschutter uit de Deense competitie eh, Misschien hadden ze Naranjo niet moeten laten gaan maar een spitsenprobleem is er nu ook niet met Samatta, Schrijvers en Ingvartsen. en ook zonder Trossard heeft Genk het al bewezen da ze het aankunnen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Malinovsky hekelt beleid van Racing Genk: "Geen uitweg meer"