OPSTELLING: Lokeren brengt debutant aan de aftrap, Mazzu kiest voor vaste namen

OPSTELLING: Lokeren brengt debutant aan de aftrap, Mazzu kiest voor vaste namen

21-10-2017 17:45

Om 18u trappen de twee Sportings het hoofdstuk zaterdagavondvoetbal in de Jupiler Pro League af. Lokeren neemt het in het eigen Daknam op tegen Charleroi, de eerste achtervolger op koploper Club Brugge. Deze 22 jongens mogen het spektakel verzorgen.

Bij de thuisploeg opteert Peter Maes voor de jonge Amine Benchaib op het middenveld. Dat betekent meteen een primeur voor onze landgenoot met Marokkaanse roots. Hij start voor het eerst aan een duel in onze hoogste klasse. Verder krijgt diepe spits Tom De Sutter steun van spelmaker Steve De Ridder en de Zweed Robin Söder. Overigens staat er een fout op het wedstrijdblad: nummer veertien is wel degelijk Mehdi Terki.

In de andere dug-out heeft Felice Mazzu niet de moeite genomen om zijn tegenstander te verrassen. De succestrainer kiest voor zijn standaardelftal. Dat is op zich wel enigszins opmerkelijk, want van hun laatste vijf duels konden de Carolo's er slechts eentje winnen. Mazzu gelooft er dus duidelijk in dat zijn vaste waarden dat tij opnieuw kunnen keren.

No Poll