Antwerp krijgt keiharde sneer vanuit Beerschot: Geen 13 jaar voor nodig

Antwerp krijgt keiharde sneer vanuit Beerschot: "Geen 13 jaar voor nodig"

21-10-2017 15:45
5

Antwerp scheert hoge toppen in de Jupiler Pro League, maar ook concurrent Beerschot Wilrijk kon dit seizoen al aardig wat vieren. De periodetitel in 1B ligt nog altijd binnen handbereik. Mo Messoudi waarschuwt: Beerschot komt eraan.

In Gazet Van Antwerpen geeft Messoudi zijn mening over het succes van Antwerp. "Het is knap wat Antwerp neerzet, maar we spiegelen ons hoegenaamd niet aan hen. De budgetten zijn niet vergelijkbaar. Ik durf wel stellen dat wij geen dertien jaar in Tweede Klasse zullen nodig hebben om terug te keren naar 1A. Je kunt over een periode van dertien jaar wel een mooie documentaire ('Take Us Home', red.) maken, maar miraculeus zou ik die terugkeer niet durven te noemen."

Beide clubs hebben volgens Messoudi ook een duidelijk verschillende speelstijl. "Antwerp en Beerschot Wilrijk zijn nog steeds twee clubs met een totaal verschillend DNA. Antwerp moet het meer hebben van strijd leveren naar Engels model. Beerschot brengt het mooiere, technische voetbal. Dat was destijds toen ik bij de jeugd speelde al zo, en dat is vandaag niet anders."