Boskamp helemaal gek van Rode Duivel: Fantastisch ventje, klassespeler

  Boskamp helemaal gek van Rode Duivel: "Fantastisch ventje, klassespeler"

  zaterdag 21 oktober 2017 om 14:30

  De Rode Duivels krijgen volgend jaar opnieuw een kans om furore te maken op een groot toernooi. Het WK 2018 moet de hoogmis worden voor onze gouden generatie. Johan Boskamp ziet spelmaker Kevin De Bruyne in eigen geval wereldniveau halen.

  De Bruyne is de laatste weken bijzonder hard op dreef bij Manchester City. "Wat is het fantastisch om Kevin De Bruyne die ploeg te zien dragen. Guardiola gaf hem nog het grootste compliment door te zeggen dat hij de op één na beste speler van Europa is", klinkt het bij Boskamp in Het Laatste Nieuws.

  De Bruyne toont de laatste maanden ook dat hij een sterk karakter heeft. "Sommige mensen denken ook dat de Kev zich makkelijk laat doen. Zij hebben ongelijk hoor. Dat zag je heel goed tijdens City-Napoli. Toen ging hij verhaal halen bij David Silva. Zijn medemaats probeerden hem te kalmeren, maar dan komt dat karakter van hem boven. Schitterend is dat. Fantastisch ventje. Klassespeler."

  Manchester United lijkt een concurrent te worden voor de stadsgenoot, maar van hen is Boskamp absoluut geen fan. "Het blijft ongelooflijk dat je 600 miljoen euro mag investeren en dan alleen maar de boel dichtgooit. Die topper tegen Liverpool was heel pijnlijk. Een saaie 0-0. Er gebeurde he-le-maal niets. Geef mij dan maar Manchester City. Die geven ook 600 miljoen uit, maar spelen er tenminste naar."

  Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Boskamp helemaal gek van Rode Duivel: "Fantastisch ventje, klassespeler"