Vanhaezebrouck gaat Weiler achterna en schuift opnieuw

Vanhaezebrouck gaat Weiler achterna en schuift opnieuw

21-10-2017 08:17
3

Afgelopen woensdag speelde Anderlecht in de Champions League tegen PSG. Matz Sels moest zich vier keer omdraaien. Zondag tegen KRC Genk zal hij dat waarschijnlijk niet moeten doen. Volgens Het Laatste Nieuws start Sels immers weer op de bank.

Net zoals onder René Weiler mag Sels spelen in het kampioenenbal, maar staat Frank Boeckx tijdens de Jupiler Pro League onder de lat. Boeckx hielp Anderlecht vorig jaar mee aan de titel en is ernom geliefd bij de fans. Ook zijn coaches wist hij de laatste maanden moeiteloos te overtuigen van zijn inbreng.

Voor de rest voert Vanhaezebrouck tegen KRC Genk weinig veranderingen door. Enkel voor Sven Kums moet er mogelijk een oplossing gezocht worden. Het is niet nog niet honderd procent zeker of de middenvelder, die zich blesseerde tegen PSG, zondag kan aantreden. Zaterdag valt die beslissing. Speelt Kums niet? Dan komt Josué Sá in de ploeg. De Portugees viel ook al in tegen de Fransen. Leander Dendoncker schuift een rijtje naar voren indien Kums ontbreekt. 

Vermoedelijke opstelling van Anderlecht: Boeck, Sa, Kara, Deschacht, Appiah, Dendoncker, Trebel, Onyekuru, Gerkens, Hanni en Teodorczyk. 

Lees ook: Twee mannen onder vuur in Genk, slechts één moet vrezen