Eerste basisplaats sinds augustus lonkt bij Club Brugge

  Eerste basisplaats sinds augustus lonkt bij Club Brugge

  zaterdag 21 oktober 2017 om 07:19

  Zondag staat de topper tussen Club Brugge en Antwerp op het programma. Heel wat fans kijken uit naar de clash. Ook de spelers – en niet in het minst Laurens De Bock – lopen warm voor de wedstrijd.

  De kans is immers zeer groot dat De Bock zondag nog eens aan de aftrap verschijnt. De linksback kwam de laatste twee maanden standaard niet verder dan de bank van Club Brugge, maar daar komt nu verandering in. Ivan Leko kan immers door omstandigheden niet anders.

  Tegen KV Oostende bezorgde Anthony Limbombe Club Brugge in de blessuretijd de 2-3 overwinning. Hij trok daarna zijn truitje uit en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart van de match. Hij mist hierdoor het duel tegen zijn broer, Stallone. Links op het middenveld komt er dus een plaatsje vrij. Volgens Sportwereld mag De Bock daar gaan spelen.

  Ook achterin moet Leko puzzelen. Stefano Denswil is immers geblesseerd. Ook daar zou De Bock kunnen spelen. Toch is de kans groter dat Germán Mera centraal achterin komt te spelen. Indien De Bock start, is dat de eerste keer sinds 20 augustus. Toen ging Club Brugge met 1-2 winnen op het veld van KV Kortrijk. 

  Lees ook: Club Brugge – Antwerp mag bij de arbitrage niet fout lopen

  Poll

  Wat verwacht je van de wedstrijd?

  (881 stemmen)

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +1563
  zaterdag 21 oktober 2017 om 10:43
  Club mag niet meegaan in gevechts voetbal maar zijn wil opdringen snel en op techniek spelen dan komt die zege er wel opnieuw
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Eerste basisplaats sinds augustus lonkt bij Club Brugge