Genk komt met strijvaardige taal: Kunnen winnen tegen Anderlecht

Genk komt met strijvaardige taal: "Kunnen winnen tegen Anderlecht"

20-10-2017 21:14
3

KRC Genk trekt komende zondag richting Brussel. De Limburgers nemen het op tegen Anderlecht, dat net een Europese wedstrijd achter de rug heeft. Na die wedstrijd lijkt men bij Genk weer moed gevonden te hebben.

"Ik vond Anderlecht tegen PSG in de eerste helft sterk spelen," zegt coach Albert Stuivenberg op de wekelijkse persbabbel. "Ze kwamen wel vroeg op achterstand maar hun reactie was heel goed. Hun intenties zijn duidelijk en verrassen ons ook niet."

De Nederlandse coach weet dan ook wat ze zondag zullen doen: aanvallen. "Je ziet de hand van de coach en die kennen we natuurlijk. Daar hebben we al meer dan eens tegen gespeeld. Maar net als bij ons afgelopen zaterdag hadden ze het moeilijk met de afwerking."

Mogelijkheden
Volgens Stuivenberg kunnen er zeker punten gesprokkeld worden tegen paars-wit. "In de tweede helft zagen we, net als bij hun wedstrijd tegen KV Mechelen, toch wel wat verval. Het is aan ons om het Anderlecht heel moeilijk te maken en ik denk dat we dat ook kunnen."

"Mijn groep heeft de kwaliteiten en is in elk geval nog altijd strijdbaar genoeg om op Anderlecht te winnen. Ik sluit niet de ogen voor de kwaliteiten van de tegenstander en we zullen van hele goeden huize moeten komen, maar waarom zou dat niet kunnen", besloot hij.