Genk komt met strijvaardige taal: Kunnen winnen tegen Anderlecht

  Genk komt met strijvaardige taal: "Kunnen winnen tegen Anderlecht"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 21:14

  KRC Genk trekt komende zondag richting Brussel. De Limburgers nemen het op tegen Anderlecht, dat net een Europese wedstrijd achter de rug heeft. Na die wedstrijd lijkt men bij Genk weer moed gevonden te hebben.

  "Ik vond Anderlecht tegen PSG in de eerste helft sterk spelen," zegt coach Albert Stuivenberg op de wekelijkse persbabbel. "Ze kwamen wel vroeg op achterstand maar hun reactie was heel goed. Hun intenties zijn duidelijk en verrassen ons ook niet."

  De Nederlandse coach weet dan ook wat ze zondag zullen doen: aanvallen. "Je ziet de hand van de coach en die kennen we natuurlijk. Daar hebben we al meer dan eens tegen gespeeld. Maar net als bij ons afgelopen zaterdag hadden ze het moeilijk met de afwerking."

  Mogelijkheden
  Volgens Stuivenberg kunnen er zeker punten gesprokkeld worden tegen paars-wit. "In de tweede helft zagen we, net als bij hun wedstrijd tegen KV Mechelen, toch wel wat verval. Het is aan ons om het Anderlecht heel moeilijk te maken en ik denk dat we dat ook kunnen."

  "Mijn groep heeft de kwaliteiten en is in elk geval nog altijd strijdbaar genoeg om op Anderlecht te winnen. Ik sluit niet de ogen voor de kwaliteiten van de tegenstander en we zullen van hele goeden huize moeten komen, maar waarom zou dat niet kunnen", besloot hij.

  Poll

  Wie wint de wedstrijd?

  (213 stemmen)

  Plaats een reactie

  zaterdag 21 oktober 2017 om 02:48
  Ziet eerst maar eens dat uw spelers voor elkaar door een vuur willen gaan ipv grootspraak uit te kramen , het zal weeral eens niets zijn met Genk , maar ook dat geraakt men gewoon zeker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vind ik leuk
  zaterdag 21 oktober 2017 om 05:56
  En toch zou het mij niet verbazen dat ze op Anderlecht winnen en week later thuis verliezen van Lokeren. Zo zijn ze nu eenmaal.
  Vind ik leuk
  GT8 +496
  zondag 22 oktober 2017 om 22:48
  Echte supporter, Geert...
  [Reactie gewijzigd op zondag 22 oktober 2017 om 22:48]
  Vind ik leuk
  maandag 23 oktober 2017 om 07:31
  jawel hoor , maar het gaat toch zo archie slecht met ons Genk , en ik denk dat dat komt omdat ze niet voor mekaar willen lopen , hopelijk is de kentering nu ingezet , want Genk kan veel beter dan het tot nu toe heeft laten zien .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Genk komt met strijvaardige taal: "Kunnen winnen tegen Anderlecht"