Club op kampioenenkoers, geen enkele club deed beter sinds invoering Play-Offs

  Club op kampioenenkoers, geen enkele club deed beter sinds invoering Play-Offs

  vrijdag 20 oktober 2017 om 20:18

  Club Brugge staat na tien speeldagen stevig op kop in de Jupiler Pro League. De Bruggelingen lijken niet af te stoppen. Als we de cijfers mogen geloven, zal dat ook niet gebeuren. Club Brugge lijkt nu al op weg naar de zege.

  Club Brugge kon zondag met 2-3 winnen van KV Oostende en deed daarmee een bijzonder goede zaak in de stand. Het vergrootte de voorsprong op Charleroi, de nummer twee in de stand, tot zes punten. Bijzonder knappe cijfers, die ook op het einde van de rit zeer voordelig kunnen worden.

  Zo meldt Club Brugge via de officiële website dat er nog nooit een ploeg een grotere voorsprong heeft gehad op de eerste achtervolger sinds de invoering van de Play-Offs. Enkel KRC Genk, dat in '-10-'11 vijf punten voorsprong had, kwam in de buurt.  In het seizoen '13-'14 haalde Standard ook 27 punten, net zoals Club Brugge dit seizoen, maar haalde de eerste achtervolger amper één puntje minder.

  De grootste titeluitdager leek voor aanvang van het seizoen RSC Anderlecht te gaan worden. De Brusselaars zijn echter niet al te best aan het seizoen begonnen en hebben nu al een achterstand van negen punten op Club Brugge.

  Poll

  Wint Club Brugge de titel?

  (164 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +10948
  vrijdag 20 oktober 2017 om 20:27
  Wie spreekt NU REEDS van de titel ! Seizoen pas goed op gang . Tenslotte begint alles pas bij de start van de play offs , de momenteel behaalde punten zijn echter leuk meegenomen ......
  Vind ik leuk
  THOR4ever +1422
  zaterdag 21 oktober 2017 om 00:26
  Vorig seizoen heeft Club Brugge zichzelf geklopt. Voorlopig ziet het er prima uit voor Club. Zelfs in matchen dat ze minder zijn winnen ze. Dat is vaak het recept van de kampioen .... Gelukkig lijkt Anderlecht onder stoom te geraken of we stevenden af op een doodsaaie kampioenenkoers van bl-zw. Moet zeggen dat Chaleroi ook indruk heeft gemaakt op me, ook al is het dan met voetbal waar ik niet warm van wordt. Wel alweer een geweldig Mazzu-blok. Moet elk seizoen zijn beste spelers afstaan maar draait weeral vlotjes mee bovenin.
  Vind ik leuk
  Freddyploiks +10855
  zaterdag 21 oktober 2017 om 06:46
  Grappig dat dit op hun officiële website staat. Het is oktober... Kan iemand de jongens uitleggen dat de punten weer gedeeld worden door 2? Niet komen janken hé!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Club op kampioenenkoers, geen enkele club deed beter sinds invoering Play-Offs