JPL-revelatie speelde ei zo na voor Antwerp: 'Er was interesse'

  JPL-revelatie speelde ei zo na voor Antwerp: 'Er was interesse'

  vrijdag 20 oktober 2017 om 19:59

  De Belgische competitie kan dit seizoen genieten van de sterk presterende Omar Govea. De Mexicaanse middenvelder maakt het mooie weer bij Moeskroen, al kon hij dat ook bij een andere Belgische club doen.

  Govea onthult in Het Nieuwsblad dat het niet veel scheelde of hij speelde bij Antwerp en niet Moeskroen. Dankzij Luciano D'Onofrio en zijn goede connecties met FC Porto deden beide clubs bijna zaken met elkaar. "Antwerp, Moeskroen en Groningen waren de opties. De interesse van Antwerp kwam inderdaad door de goede relaties met Porto", zegt hij.

  Lang heeft het voor Govea niet geduurd voor hij zich aanpaste aan ons voetbal. De taal (Frans) kende hij al dankzij twee ex-spelers van Standard. "Tony Djim en Joris Kayembe (nu bij Nantes, nvdr.). Hij is een ongelooflijk talent, niet normaal. Dankzij hen leerde ik Frans. Voor mij is het leren van de taal en cultuur essentieel voor de ontwikkeling van een voetballer. Op vrije momenten probeer ik ook steden te bezoeken. Brugge is mijn favoriet. Mijn ouders zijn sinds woensdag hier en ik ga hen ernaartoe nemen", aldus Govea.

  Plaats een reactie

  Lunam +1380
  vrijdag 20 oktober 2017 om 20:30
  Als je wil spreken van een beginseizoensrevelatie, dat is er ene volgens mij.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  JPL-revelatie speelde ei zo na voor Antwerp: 'Er was interesse'