Vanhaezebrouck neemt speler in bescherming: Ik ben niet zo negatief als jullie

  Vanhaezebrouck neemt speler in bescherming: "Ik ben niet zo negatief als jullie"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 19:04

  Anderlecht krijgt zondagavond Racing Genk over de vloer. Sven Kums is nog twijfelachtig. Uros Spajic zal er niet bij zijn. Op wie Hein Vanhaezebrouck wel kan rekenen is Lukasz Teodorczyck.

  De Pool zoekt nog steeds naar zijn beste vorm. Ook tegen Paris Saint Germain liet hij weer enkele grote kansen liggen. Toch neemt Vanhaezebrouck zijn spits in bescherming. "Ik ben niet zo negatief als de buitenwereld", legt de coach uit aan Het Laatste Nieuws.

  Vanhaezebrouck verdedigt zijn spits dan ook. "Sommige mensen zouden graag willen dat Teodorczyck blijft scoren als in zijn eerste maanden hier. Maar je mag ook niet vergeten dat hij op een andere manier nuttig is. Hij werkt heel hard en gaat steeds hoog mee druk zetten. Ook in het samenspel was hij heel nuttig tegen PSG. Voor mij is het het totaalplaatje dat telt", neemt Vanhaezebrouck de Pool in bescherming.

  Plaats een reactie

  Lunam +1380
  vrijdag 20 oktober 2017 om 19:27
  Ikzelf (en waarschijnlijk vele anderen) kan mij soms ergeren aan Teo , maar dan heb je de echter prof-trainers die het anders zien. Dat is dan ook één van de redenen waarom ik ga gaan werken zoals de merendeel, terwijl echte klasbacks als deze trainer verder kijken dan wat ons zicht kan dragen. Chapeau en hopelijk legt Teo er binnenkort een paar in het mandje zodat wij hem allen weer kunnen ophemelen en Heintje ook zijn gram haalt door Teo vertrouwen te geven, zo iedereen tevree.
  Vind ik leuk
  Mario_ +1655
  zaterdag 21 oktober 2017 om 06:45
  Er zijn ook niet veel alternatieven he. Hij werkt idd hard, hopelijk krijgt hij enkele goede ballen die hij binnen legt en is hij terug wat rustiger. Loopt nu toch redelijk gestresseerd rond.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck neemt speler in bescherming: "Ik ben niet zo negatief als jullie"