Beerschot-Wilrijk stevig onder vuur: 'Bedenkelijke praktijken, leugens'

Beerschot-Wilrijk stevig onder vuur: 'Bedenkelijke praktijken, leugens'

20-10-2017 18:00

Beerschot-Wilrijk heeft zich niet populair gemaakt bij KVC Westerlo. Nadat het aangaf een spion van Oud-Heverlee Leuven betrapt te hebben op de training, wees het ook met de beschuldigende vinger naar Westerlo. Volgens de Antwerpse club luisterde Vedran Pelic de tactische besprekingen van de club af. Niet naar de zin van Westerlo.

'Zopas lekte immers uit dat Westerlo-trainer Vedran Pelic vorige zondag zowel voor de wedstrijd als tijdens de rust de tactische bespreking van Marc Brys had staan afluisteren vanuit de toiletten die in ’t Kuipje grenzen aan de bezoekerskleedkamer', klonk het op de officiële website van Beerschot-Wilrijk.

Beschuldigingen die men bij Westerlo niet pikt. De club reageerde uitgebreid op de eigen website "De Heer Pelic ontkent ten stelligste zich van dergelijke bedenkelijke praktijken te bedienen om de tegenstrever te bekampen. KVC Westerlo steunt hem hierin volledig", aldus Westerlo.

"De betichtingen zijn niet alleen leugenachtig en kunnen dus feitelijk weerlegd worden, maar stroken ook totaal niet met het imago van de trainer van KVC Westerlo of met het imago van onze club in het algemeen", aldus Westerlo. De komende duels beloven nog bijzonder pittig te worden.