Vanhaezebrouck laat zich uit over titelkansen: 'Club blijft maar winnen'

Vanhaezebrouck laat zich uit over titelkansen: 'Club blijft maar winnen'

20-10-2017 17:36
1

Hein Vanhaezebrouck neemt het zondag met Anderlecht op tegen zijn ex-ploeg KRC Genk. De Brusselaars staan op een vijfde plek met negen punten achterstand op leider Club Brugge. Er moet dus gewonnen worden, dat weet ook Vanhaezebrouck.

"We hebben nog steeds een achterstand goed te maken. We moeten mee opschuiven in het klassement. Als Club Brugge blijft winnen, moeten wij dat ook blijven doen", zegt de coach op de wekelijkse persconferentie. Hij weet dat het met Genk zeker geen makkelijke klus zal worden. "Genk is net als de topploegen begonnen aan de competitie met hoge ambities en het heeft er de kwaliteiten voor. Ik wil niet spreken van onderschatting, de riem mag er zeker niet af na de wedstrijd tegen PSG."

De Brusselaars hebben wel een Europese wedstrijd in de benen. Eentje die ze verloren nota bene. "Ik denk niet dat de spelers té ontgoocheld waren met het resultaat tegen PSG. Als je met 0-4 verliest ben je natuurlijk altijd wel ontgoocheld, maar ze hebben ook wel gemerkt dat ze bij momenten hun voet naast die van PSG konden zetten en dat ze daar overal goeie commentaren voor kregen. Maar we kunnen beter, dat is duidelijk", besluit de coach.

No Poll