Moeten topclubs Anderlecht niet vrezen dit seizoen? Niets garandeert dat

Moeten topclubs Anderlecht niet vrezen dit seizoen? "Niets garandeert dat"

20-10-2017 16:48
3

RSC Anderlecht raakte afgelopen woensdag niet verder dan 0-4 verlies tegen Paris Saint-Germain. De Brusselaars konden toch enkele kansen bij elkaar sprokkelen. Hein Vanhaezebrouck doet Anderlecht aanvallend voetballen, maar volgens Aad de Mos is er toch nog heel wat werk voor de boeg.

"Zónder de bal waren ze nog kwetsbaar. Ze kregen er vier binnen, dat hadden er acht kunnen zijn, want PSG was in de tweede helft kat en muis met hen aan het spelen. Niets garandeert dat Anderlecht straks zomaar over Standard, Genk of Brugge loopt. De tegenpartij zal speuren naar hun zwakke punten", zei hij aan Het Laatste Nieuws.

Ondanks de nederlaag genoot hij wel van de wedstrijd en het spel van de Brusselaars. "Ze maakten van goeie spelers slechte - hoe Alves er soms als een kleine jongen werd uitgelopen... Hun keeper werd rechtgehouden door twee gemiste kansen van Teodorczyk. Anderlecht dook ook heel brutaal met zes man op bij de corners. Of met vijf man in het treintje. Doodjammer dat die tweede goal zo net voor de rust is gevallen", zegt hij.