Moeten topclubs Anderlecht niet vrezen dit seizoen? Niets garandeert dat

  Moeten topclubs Anderlecht niet vrezen dit seizoen? "Niets garandeert dat"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 16:48

  RSC Anderlecht raakte afgelopen woensdag niet verder dan 0-4 verlies tegen Paris Saint-Germain. De Brusselaars konden toch enkele kansen bij elkaar sprokkelen. Hein Vanhaezebrouck doet Anderlecht aanvallend voetballen, maar volgens Aad de Mos is er toch nog heel wat werk voor de boeg.

  "Zónder de bal waren ze nog kwetsbaar. Ze kregen er vier binnen, dat hadden er acht kunnen zijn, want PSG was in de tweede helft kat en muis met hen aan het spelen. Niets garandeert dat Anderlecht straks zomaar over Standard, Genk of Brugge loopt. De tegenpartij zal speuren naar hun zwakke punten", zei hij aan Het Laatste Nieuws.

  Ondanks de nederlaag genoot hij wel van de wedstrijd en het spel van de Brusselaars. "Ze maakten van goeie spelers slechte - hoe Alves er soms als een kleine jongen werd uitgelopen... Hun keeper werd rechtgehouden door twee gemiste kansen van Teodorczyk. Anderlecht dook ook heel brutaal met zes man op bij de corners. Of met vijf man in het treintje. Doodjammer dat die tweede goal zo net voor de rust is gevallen", zegt hij.

  Plaats een reactie

  Toca +36614
  vrijdag 20 oktober 2017 om 18:16
  Ik vind dat het erger wordt met de dag met de mos. Wat hij zegt is toch gewoon zeveren om te zeveren.
  Vind ik leuk
  freeman +11527
  vrijdag 20 oktober 2017 om 18:27
  Aanvallend voetballen is slechts één ding , maar er moet nog altijd verdedigd worden ..... of je krijgt er gegarandeerd enkele in jouw oog !
  Vind ik leuk
  Joesay +664
  zaterdag 21 oktober 2017 om 09:44
  Ej bende "voetbalkenners" vergeet niet dat Hein maar een goeie week heeft kunnen trainen op wat hij wilt zien, en dat de ploeg een heel seizoen betonvoetbal heeft gedaan
  Geef de Hein een beetje tijd!
  [Reactie gewijzigd op zaterdag 21 oktober 2017 om 09:45]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws