Commotie op training Beerschot-Wilrijk: filmende 'spion' wordt ontmaskerd

  Commotie op training Beerschot-Wilrijk: filmende 'spion' wordt ontmaskerd

  vrijdag 20 oktober 2017 om 15:23

  De ochtendtraining van Beerschot-Wilrijk heeft vrijdag voor de nodige commotie gezorgd. De nummer twee uit de Eerste Klasse B ontdekte namelijk dat iemand in het geheim filmbeelden van de standaardsituaties aan het maken was. Het bleek om een 'spion' van concurrent Oud-Heverlee Leuven te gaan.

  De man werd al filmend ontdekt op de tribune van het oefencomplex. 'Toen de man in kwestie hierop door trainer Marc Brys en sportief manager Frank Staes werd aangesproken, probeerde hij eerst zijn iPad en smartphone nog weg te moffelen, maar gaf hij nadien toe dat hij wel degelijk enkele oefeningen en beelden van een onderling trainingspartijtje had opgenomen', zo schrijft Beerschot-Wilrijk op de eigen website.

  In eerste instantie ontkende hij banden met Oud-Heverlee Leuven, maar masseur Benny, die niet zo lang geleden nog bij OHL werkte, herkende hem als iemand uit de entourage van de Leuvense club. 'De man in kwestie voelde zich plots ongemakkelijk, gaf schoorvoetend toe dat hij 'in opdracht' beelden maakte en kon niet snel genoeg het oefencomplex verlaten...' klinkt het.

  Coach Marc Brys was furieus over het incident. "Wat zijn dat nu voor manieren. Zonder toestemming beelden maken van onze training, zoiets kan niet. Dat vind ik er serieus over gaan'', luidde zijn boze reactie. OHL en Beerschot-Wilrijk hebben beide 22 punten na elf speeldagen en zijn volop in strijd voor de eerste periodetitel. Zaterdag staan beide clubs op Het Kiel tegenover elkaar. OHL heeft de verhoudingen met de opvallende actie alvast op scherp gezet.

  Plaats een reactie

  Patfey +5073
  vrijdag 20 oktober 2017 om 15:53
  Als je daar niet tegen kan, moet je maar een gesloten training houden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Commotie op training Beerschot-Wilrijk: filmende 'spion' wordt ontmaskerd